Usluge

Usluge navodnjavanja i prihranjivanja se odnose na aktivnosti koje se primjenjuju u poljoprivredi radi optimizacije rasta, razvoja i prinosa useva

Kombinacija usluga navodnjavanja i prihranjiavanja može pomoći poljoprivrednicima da optimizuju uslove uzgoja, povećaju prinose useva, poboljšaju kvalitet useva i smanje gubitke usled nedostatka vode ili hranljivih materija.

Navodnjavanje kap po kap

je najmodernija i najpreciznija vrsta navodnjavanja jer se voda i hranljive materije precizno doziraju u zonu korenovog sistema biljke. Takođe, moguće je veoma precizno dozirati količinu vode i hrane koju biljka dobija..

Usluge navodnjavanja prihranjivanja biljaka kap po kap
Usluge parkovsko navodnjavanje

Parkovsko navodnjavanje

važan aspekt održavanja zelenih površina kako bi se obezbedilo zdravlje biljaka i atraktivnost prostora.

Prihrana biljaka

proces dodavanja hranljivih materija biljkama kako bi se poboljšao njihov rast, razvoj i zdravlje. 

Usluge prihrana biljaka Smart Irrigation Solutions
Usluge antifrost

Antifrost

tehnika koja se koristi za zaštitu biljaka od niskih temperatura i mraza. Ova tehnika ima za cilj održavanje toplote oko biljaka kako bi se smanjio ili sprečio štetan uticaj niskih temperatura na njih.

Hladjenje voćnjaka

važan proces koji se koristi za održavanje optimalnih temperatura u voćnjaku kako bi se produžio rok trajanja plodova i očuvala njihova kvaliteta.

Usluge hlađenje voćnjaka

Smart Irrigation Solutions nudi usluge navodnjavanja prihranjivanja . Naša rešenja za navodnjavanje su inovativne tehnologije koje koriste različite senzore, softver i hardverske uređaje za automatizaciju sistema za navodnjavanje, uštedu vode i smanjenje rasipanja vode u poljoprivredi, uređenju i baštovanstvu. Ova rešenja koriste podatke u realnom vremenu i vremenske prognoze za optimizaciju rasporeda navodnjavanja, otkrivanje curenja i kvarova i obezbeđivanje da biljke dobiju pravu količinu vode u pravo vreme.

Smart Irrigation Solutions

Naši dobavljači

Irritec

Implementacija sve efikasnijih rešenja za optimizaciju vodnih resursa i proizvodnih procesa u sistemu za navodnjavanje

Bermad

Pruža sveobuhvatna prilagođena rešenja za kontrolu i upravljanje snabdevanjem vodom bilo gde u svetu

Rivulis

Kao globalni inovator rešenja za mikro-navodnjavanje, Rivulis nudi najširi portfolio na tržištu, koji sadrži najprepoznatljiviji proizvod

Mazzer

Poseduje proizvodne kapacitete visokospecijalizovanog tima tehničara, kao i radionicu sa najnovijim mašinama i tehnologijama

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Smart Irrigation Solutions